Aktualitet

Tepelena ‘hambar’ kanabisi, zbulohet tjetër parcelë me 204 rrënjë

Parcelat me kanabis në qarkun Gjirokastër nuk kanë të sosur. Sot është zbuluar një tjetër parcelë me 204 rrënjë në fshatin Krahës të Tepelenës, në vendin e quajtur “Rripa e Madhe”, në një zonë të pyllëzuar. Policia thotë se po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Katër ditë më parë në fshatin Maricaj të Memaliajt, u zbuluan 130 rrënjë.

Ndërkohë që policia e Gjirokastrës ka mbajtur të fshehtë për mediat zbulimin e 6 parcelave me mbi 2 mijë rrënjë kanabis në fshatin Skore të Dropullit. Për këtë ngjarje u arrestuan dy persona, por asnjë informacion nuk u komunikua zyrtarisht. Më herët në javët e shkuara është raportuar për të tjera parcela me kanabis kryesisht në zonën e Tepelenës. Ndonëse në rang vendi sipërfaqja e kultivuar është ulur shumë krahasuar me dy vjet më parë, ende ka zona të mbjella me bimën narkotike.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.