Aktualitet

Gjyqtari i dosjes së “Gërdecit” në seancën e Vettingut: Më nxorrën të dhënat!

Është mbajtur sot seanca dëgjimore me gjyqtarin e Gjykatës së Lartë, Shkëlzen Selimi, i cili po i nënshtrohet procesit të vetingut.

Ai është paraqitur vetë, pa avokat mbrojtës para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, të përbërë nga Xhensila Pine, Etleda Çiftja dhe Valbona Sanxhaktari.

Para nisjes së seancës ai kërkoi që ajo të pezullohet, duke insistuar që të hetohet nxjerrja e informacionit të fshehtë.

Gjyqtari pretendon se materiale të ndjeshme, për publikun dhe të mbrojtura me ligj, kanë dalë në media.

Por kjo kërkesë e tij nuk u pranua nga KPK, duke vijuar më tej me seancën.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.