Aktualitet

Lirohet ish-Drejtori i ARRSH-së Dashamir Xhika

Është lënë i lirë ish-drejtori i ARRSH Dashamir Xhika, pas akuzave ndaj tij për abuzime me fondet e rrugës Tiranë-Elbasan.

Në seancën e kësaj të enjte, Gjykata e Apelit të Krimeve të Rënda ka ndryshuar masën e sigurisë në “arrest shtëpie” për Xhikën.

Ndaj tij rëndon akuza e shmangies së Bordit, si dhe përftimi i 35 milionë dollarëve pa një studim.

Xhika u akuzua për abuzime me fondet e rrugës Tiranë-Elbasan si dhe për atë të Gjinarit, ndërsa bashkë me Andi Tomën, ish-Drejtor i Rrugëve dhe disa zyrtarë, u arrestuan më 2 shkurt të këtij viti.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.