Bota

Ndodh në Itali, e moshuara mashtron karabinierët sepse ishte e vetmuar: Ejani se ka hajdutë

Ejani shpejt, ka hajdutë”! Por, me të mbërritur karabinierët, e moshuara e cila i kishte telefonuar rrëfen mes lotëve se nuk kishte keqbërës, por donte thjesht të shkëmbente ndonjë fjalë me dikë.

Kjo ndodhi pasditen e së dielën në zonën Po, lagje e Cremona-s.

Pensionistja vejushë, 81 vjeçare i telefonoi policisë duke denoncuar për një vjedhje në shtëpinë e saj.

Një patrullë vajti në ‘vendngjarje’ dhe pas një verifikimi të shpejtë, kuptoi se bëhej fjalë për një alarm fals.

E moshuara, kërkoi ndjesë duke qarë dhe duke justifikuar kërkesën për ndërhyrje të një patrulle me faktin se ndihej shumë e vetmuar.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.