Sport

Milan kërkon Igli Taren si drejtor

Igli Tare është vënë në shënjestrën e Milanit. Kjo skuadër po riformatohet pas ndryshimit të pronësisë, ndërsa janë venë në lëvizje për një drejtor të ri sportiv. Mirabeli duket se do të mbetet jashtë italianëve dhe disa emra të rinj janë në tavolinë.

Orët e fundit një ka marrë kryesimin në këtë “garë”. Dhe bëhet fjalë për Igli Tare. “Milan News” raporton lajmin nga Italia. Aktualisht drejtor sportiv i Lacios dhe fituesi i disa çmimeve për punën e tij me talentet.

Kjo është një cilësi që të gjithë në Itali ja kanë nxjerr në pah kur flasin për të. Milan do të gjente një “nuhatës” të mirë talentesh.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.