Politike

Manja: Nuk ka kolaps në drejtësi, Kushtetuta s’ka dhënë recetë për kapsllëkun e opozitës

Duke folur jashtë ambienteve të Kuvendit, kreu i Komisionit të Ligjeve dhe deputeti i PS, Ulsi Manja kërkoi konsensusin e opozitës për pr.ligjin e magjistratëve për të cilin nevojiten 84 vota për miratim. Manja tha se nuk ka kolaps në sistemin e drejtësisë, ndërsa tha se opozita nuk e kupton si duhet reformën në drejtësi.

“Pr.ligji për magjistratët është votuar njëherë me 84 vota në mandatin e kaluar dhe aktualisht duke qenë se dy organet reja të drejtësisë nuk janë krijuar ende për të bërë emërimin e magjistratëve të ri propozimi ynë synon që këtë ta bëjë direkt ligji në një dispozitë tranzitore. Ne nuk i kemi 84 vota, por kjo nuk na pengon që ne të shohin njëri-tjetrin në sy dhe të themi disa të vërteta për reformën në drejtësi.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.