Aktualitet

Aurel Plasari godet sërish. I kujton Ramës një histori me Enver Hoxhën në teatër

Aurel Plasarit nuk i del e keqja për cmendurinë e prishjes së teatrit. Një gjë e rrallë për një njeri që mer fjalën rrallë publikisht, ai ka reaguar sërish. nëse herën e parë i kërkoi opozitës një zotim kontraktual që nëse vjen në pushtet t’i shembë kullat që do të ngrihen mbi truallin e teatrit, këtë herë ai i ka kujtuar Edi Ramës një histori therës me Enver Hoxhën. Ai ka shkruar në Facebo se sot e kupton më mirë se përse “ish-diktatori, pikërisht në atë
teatër që mbrohet sot, u ngrit nga kryelozha, në mesin e një tragjedie të Shekspirit, dhe iku. Mirëpo a i iket dot Shekspirit?

Edhe në shkrime të tjera të tij Plasari e ka krahasuar liderin e rilindjes me figura të tjera diktatoriale si Musolini, por këtë herë ai ka zgjedhur të japë një shembull me Enver Hoxhën.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.