Sport

Si degjeneroi sherri i Messi-t dhe Sampaolit: Më pyete 10 herë për futbollistët që preferoja

Kupa e Botës për Argjentinën nuk ka qenë ajo që ndoshta ata kishin menduar. Marrëdhëniet midis stafit teknik të kryesuar nga Sampaoli dhe lojtarëve nuk ka qenë e mirë dhe këtë e dimë të gjithë.

Këtë gjë e pasqyron dhe gazetari argjentinas Ariel Senosiain në librin e tij “Bota është histori”, i cili ka zbuluar një debat të ashpër mes futbollistëve dhe trajnerit Sampaoli, shkruan “Marca”. Situata ishte e tensionuar sa që u desh që lojtarët të kërkonin një mbledhje urgjente me trajnerin dhe asistentët e tij.

Qëllimi i mbledhjes ishte për ti bërë të qartë Sampaolit se futbollistët nuk kishin më besim tek ai.

“Ne nuk e kuptojmë se çfarë thua, nuk besojmë më tek ty dhe duam të kemi një mendim tuajin për këtë gjendje”, ishin fjalët e futbollistëve drejtuar teknikut të Argjentinës.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.