Sport

Milan fiton jashtë fushe! Merr pjesë në Europa League

fassone.jpg

Milani fitoi… Jo në fushën e lojës, por betejën me UEFA-n, në KAS-in e Lozanës. Kështu kuqezinjtë do të vijojnë të marrin pjesë në Europa League-n e këtij sezoni.

UEFA vendosi të përjashtojë Milanin nga garat europiane, pasi konkludoi se nuk ishin respektuar normat e Fair Play-t Financiar, por kuqezinjtë apeluan vendimin në KAS dhe rifituan të drejtën e përfaqësimit në Europa League.

Natyrisht që Fiorentina është e dëshpëruara e vetme e këtij vendimi të KAS-it të Lozanës, pasi në rast se kuqezinjtë do të mbeteshin jashtë Europës, do të ishin pikërisht vjollcët që do t’i zëvendësonin.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.