Aktualitet

Rrihet para prokurorisë avokati i njohur, ka mbrojtur Lul Berishën

ilia-ilia-770x433

Është dhunuar nga dy persona ende të paidentifikuar avokati, Ilia Ilia.

Ngjarja ka ndodhur para Gjykatës së Durrësit, në rrethana që ende presin të sqarohen, ndërsa policia po punon për identifikimin e dy autorëve. Avokati sapo kishte përfunduar një seancë në Gjykatë, kur edhe është goditur nga personat.

Ilia Ilia është avokat i njohur, ndërsa ka pasur çështje te rëndësishme, ka mbrojtur grupin e Shijakut dhe ka qenë edhe avokat i Lul Berishës.

Dyshohet se ai është dhunuar për shkak të detyrës.

Categories: Aktualitet

Tagged as:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.