Politike

“S’jeni mësuese kujdestare, boll u tallët”, opozita kundër ndryshimit të Kodit Rrugor për patentat e emigrantëve

d59de659-5d2f-43f4-8854-8003baf26f7b-1501326975-9592471_1517146955-3592668.jpg

Deputeti i PS-së, Pjerin Ndreu ka propozuar një nen të veçantë sa i përket propozimit të bërë nga Ministria e Brendshme për 10-fishim të gjobave për shoferët, të cilët do të kapen duke përdorur telefonin celular në makinë. Sipas Ndreut, shtetasve të huaj që udhëtojnë në vendin tonë mos t’u pezullohet leja e drejtimit në rast shkeljeje, me kushtin e pagimit të dyfishit të vlerës maksimale të gjobës.

Ka qenë pikërisht ky projektligj që është diskutuar në Komisionin e Sigurisë Kombëtare. Deputeti i PD-së, Ervin Salianji, në emër të opozitës është shprehur kundër rritjes se kësaj gjobe.

“Ju nuk jeni autoritet fetar dhe as mësuese kujdestare. Boll u tallët me show, jepini zgjidhje torturës se qytetareve me radhët nëpër komisione patentash, me pagesat ne Kinostudio dhe me bllokim makinash në cepin tjetër, me gjoba te larta dhe me korrupsion të nivelit të lartë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.