Bota

Trump: Marrëdhëniet SHBA-Rusi nuk kanë qenë kurrë më të këqija, por kjo ndryshoi para katër orësh

“Mosmarrëveshjet mes dy vendeve tona janë të njohura dhe presidenti Putin dhe unë i diskutuam gjerësisht sot,” thotë Trump.

Ai thotë se do t’i adresojë problemet e botës që të dy vendet do të duhet të punojnë së bashku.

trump putin 0

“Edhe gjatë tensioneve të Luftës së Ftohtë, kur bota dukej shumë e ndryshme nga ajo që ndodhi sot, Rusia dhe SHBA ishin në gjendje të mbanin një dialog të fortë”.

“Marrëdhënia jonë nuk ka qenë kurrë më e keqe se sa është tani. Megjithatë, kjo ndryshoi. Rreth katër orë më parë.”, ka thënë Presidenti Trump në konferencën për shtyp që po mbahet pas takimit të tij me Presidentin rus, Vladimir Putin.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.