Sport

Më në fund ka mbërritur Cristiano Ronaldo në Torino

screenshot-3_1531729721-5412195
Cristiano Ronaldo ka mbërritur në Torino pas transferimit të tij nga Real Madridi për 112 milionë euro ku do t’i përfitojë 30 milionë euro për stinor. Ai sot do të prezantohet si lojtari më i ri i Juventusit

Ronaldo ka dalë t’i përshëndesë tifozë e Juventusit të cilët ishin në numër të madh dhe mjaft të lumtur që do ta shohin njërin ndër lojtarët më të mirë të botës në klubin e tyre të zemrës.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.