Aktualitet

Ishte zhdukur prej 4 ditësh, gjendet i groposur 34-vjeçari nga Laçi

auto_7d1b9a92-8fd1-47ef-888c-94012030ff71-0-1531575849

Prej katër ditësh 34-vjeçar ishte shpallur i zhdukur nga familja, ndërsa sot është gjetur i vrarë dhe groposur. Ai është Eljon Hysa nga Laci. Trupi i tij u gjet pranë varrezave në zonën e Niklës në Fushë Krujë. Hysa ishte shpallur i zhdukur që në datën 5 korrik, ndërsa ishte në kërkim nga policia që nga vera e vitit 2015. Familjarët e kishin denoncuar rastin duke kërkuar ndihmën e policisë për gjetjen e djalit të tyre, ndërkohë që prej tre vitesh ai i fshihej drejtësisë. Elion Hysa, rezulton i shpallur në kërkim nga policia si bashkëpunëtor në vrasjen e Edmond Theodhorit në datë 10 korrik të 2015 në Sarandë. Ai ishte dënuar në mungesë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.