Aktualitet

Fatmir Xhafaj sulmon opozitën nga Vlora: Dinë vetëm të shpifin

xhafaj

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj ishte sot në Vlorë ku shikoi nga afër masat për sezonin turistik. Ai tha se opozita ka zgjedhur të shpifë, duke shtuar se të gjithë treguesit e sigurisë janë përmirësuar.

“Çdo opozitë natyrisht nuk ka për detyrë të përkëdhelë qeverinë, por çdo opozitë duhet të jetë e përgjegjshme për atë çfarë bën dhe atë çfarë thotë. Motoja që ka sot opozita është shpif, shpif se diçka do të mbetet. Është zgjidhja më e gabuar që ka bërë edhe në mungesë të një alternative, por edhe në dëm të imazhit të vendit, të qytetarëve por edhe të vet të Vlorës. Natyrisht, opozita do të bëjë të vetën dhe ne jemi këtu për të bërë tonë. Unë besoj se treguesit e sigurisë janë në përmirësim dhe do të jenë akoma më shumë”, tha Xhafaj.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.