Aktualitet

Policia AKSION pas mesnate në Velipojë, përplasje të forta me biznesmenët dhe ish-kreun e komunës

FNSH dhe policia bashkiake ka zbarkuar pak pas mesnate në plazhin e Velipojës. Aksioni u krye për të liruar dhe sekuestruar shazllonet e paligjshme.

Për këtë aryse policia ka pasur debate të forta me biznesmenë, të cilët kundërshtonin aksionion.

Mësohet se policia ka pasur përplasje dhe me ish-kryetarin e komunës Velipojë Nikoll Marku. Ky i fundit ka kundërshtuar me këmbëngulje zhvillimin e aksionit nga policia. Biznesmenët janë shprehur se ky aksion duhej të zhvillohej më herë dhe jo në kulmin e sezonit turistik.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.