Aktualitet Politike

Takim çehrengrysur Rama – Tcipras në Londër

Që prej kur nisën negociatat Tiranë – Athinë në lidhje me Marrëveshjen e re Detare, dy kryeministrat, Rama e Tcipras kanë realizuar takimin e radhës mes tyre, në Londër, por jo me atmosferën e zakonshme “miqësore” ku veçohen të buzëqeshurat nga dy palët.

Madje dhe njoftimi i takimit ka qenë me një gjuhë të ftohtë zyrtare, e gjitha në sinkron me çehren e ngrysur të të dy kryeqeveritarëve.

“Ndonëse ka ende çështje që do të vazhdojnë të diskutohen nga ekipet negociatore, kryeministrat Rama dhe Tsipras shprehën besimin se një zgjidhje pozitive mund të arrihet së shpejti”, thuhet në njoftimin e Kryeministrisë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: