Politike

Kryeprokurorja Arta Marku, kunja deputetëve: E shoh që jeni të lodhur, por…

ARTA-MARKUGjatë raportimit në Komisionin e Ligjeve, Prokurorja e Përgjithshme, Arta Marku i kërkoi disa herë deputetëve të mbajnë qetësi ndërsa ajo fliste. Pas përsëritjes së kërkesës, Marku lëshoi edhe një kunjë për deputetët që vazhdonin bisedonin kur ajo fliste: Zoti kryetar do të mbani qetësi? E shoh që jeni të lodhur, por prokuroria ka punë” i ra shkurt Marku me një ton të prerë dhe dukshëm e bezdisur nga deputetët që shkëmbenin fjalë me njëri tjetrin.

Kjo është hera e dytë që Marku raporton para deputetëve. Daljen e parë publike, ajo e pati gjatë prezantimit të kandidaturës së saj si prokurore, ku u shfaq më e qetë, më pak e sigurtë dhe më e druajtur para tyre.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.