Showbizz

“Ka qenë një luftë”, Jonida Maliqi flet për herë të parë për ndarjen nga bashkëshorti: Jam çliruar

Historia e tyre e dashurisë zgjati plot 17 vite por më pas u divorcuan. Këngëtarja Jonida Maliqi u martua me bashkëshortin e saj Gentin, dhe nga kjo lidhje lindën edhe një djalë i cili sot jeton me këngëtaren. Jonid aka folur për herë t ëparë për këtë ndarje duke e cilësuar mjaft të vështirë. Në një intervistë opër revistën “Ëho”, ajo është shprehur se ka qenë një luftë e brendshme për të, pasi nuk gjenin më paqe pranë njëri-tjetrit.

“E ke kaluar ti ndarjen tënde? Shumë njerëz e shikojnë të vështirë?”- e ka pyetur gazetarja.

“Pa dyshim, do tregohesha hipokrite në qoftë se do thoja jo. Ne e vendosëm që nuk do të ishim më bashkë. Kjo, ka qenë një ndër periudhat më të vështira të jetës sime. Është dashur shumë kohë që të dilnim në atë vendim. Ka qenë një luftë e brendshme që nuk e kam reflektuar jashtë, ndaj shumë njerëz janë çuditur në momentin që morën vesh lajmin, sepse unë vazhdova rutinën time. Kaloi vetëm në këtë mënyrë, duke menduar për vetveten, për Danin, për të mirën e familjes dhe për të mirën tonë si çift. Kishim mbërritur në një pikë që nuk mund të ishim të qetë pranë njëri-tjetrit, vetëm distanca do na bënte mirë, ashtu sikurse jemi sot në paqe. Koha shëron gjithçka. Me kalimin e saj çdo gjë shuhet, nuk harrohet, por ama nuk ke më emocionet e dikurshme dhe sa herë më pyesin, kjo është këshilla ime e vetme, efekti kohë. Jemi njohur shumë të rinj, e perceptojmë ndryshe kur rritemi. Kur jemi të vegjël dashurojmë, idealizojmë në një mënyrë tjetër. Kur rritesh gjërat i shikon në një këndvështrim ndryshe dhe është çështje përshtatjeje,”- ka rrëfyer Jonida.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.