Aktualitet

Dëshmitari: Treni gati është ndarë në dy pjesë, kishte mbi 100 persona, mes tyre turistë

treniiii-1024x576-1.jpg

Një qytetar që ndodhej në stacion ka rrëfyer panikun e turistëve në një lidhje telefonike për Report Tv. Ai tha se mjeti është ndarë në dy pjesë, ndërsa në të ndodheshin mbi 100 persona, ku shumica ishin turistë.

“Ndodhesha rastësisht në stacion. Treni gati është ndarë në dy pjesë. Treni kishte mbi 100 persona, me dhjetëra turistë. Të gjithë të tmerruar zbritën nga treni. Fatmirësisht nuk ka njerëz të lënduar. Pritet të vijnë vinxhat nga Durrësi dhe ta ngrenë, se është ndarë në dy pjesë”.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.