Aktualitet

Akuzohen për shfrytëzim prostitucioni, bien në pranga katër shqiptarë

681116__original

Katër shtetas shqiptarë janë arrestuar nga autoritetet italiane, të akuzuar për mbështetje dhe shfrytëzim prostitucioni.

Për momentin janë publikuar vetëm inicialet e tyre, G.E., K.F., S.E., dhe punonjësen e seksit, J.A., 28 vjeç.

Operacioni u kodua “New Generation”, pasi një brez i ri shfrytëzuesish të prostitutave hyri në veprim pas çmontimit dhe arrestimeve të një grupi të mëparshëm.

Kanë qenë dëshmitë e disa prostitutave, të cilat thanë se ishin kërcënuar nga grupi i ri kriminal, nëse nuk i nënshtroheshin atyre.

Dhe menjëherë pas këtyre denoncimeve, erdhi edhe goditja e grupit.

Ata ishin të mirëorganizuar, me kontrolle të forta të rrugëve ku vepronin gratë prostituta, duke u siguruar gjithashtu atyre mbrojtje nga klientët dhe ndërhyrjet e mundshme e prostitutave të tjera në zonë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.