Sociale

Tjetër letër për Ilir Metën, shoqatat kundër prishjes së Teatrit

teatri-kombetar

Pas Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim edhe artistët që janë kundër prishjes së godinës ekzistuese të Teatrit Kombëtar dhe ndërtimit të një të reje kanë depozituar një letër për presidentin Ilir Meta.

Përmes saj ata kërkojnë që të mos shëmbet godina aktuale për t’u ndërtuar një teatër i ri.

Ata kërkojnë nga Meta që të mos dekretojë ligjin e miratuar  në Parlament.

Ndërkohë kërkesa e dorëzuar sot mban firmën e disa grupimeve të ndryshme si: SASE (Sindikata e Artistëve të Skenës dhe Ekranit); Qytetarët për Parkun. Skena e Pavarur Kulturore; Nisma Thurje’ Ne Shqipëria; Aktivistë të Pavarur; Intelektualët e Pavarur; Qytetarë të Lirë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.