Aktualitet

Vlahutin: Kemi marrë shumë ankesa për Teatrin, por bëjmë një analizë

vlahutin 33

Thirrjes së Lulzim Bashës, që ambasadorët të flasin për Teatrin Kombëtar i është përgjigjur diplomatja e BE-së në Tiranë, Romana Vlahutin.

Nga Fieri, ambasadorja tha se kishte marrë letra dhe kërkesa në lidhje me këtë çështje.

“Jemi duke bërë një analizë të bazës ligjore. Përgjigjja jonë do të vijë pas një analize të thellë lidhur me çështjen e teatrit. Të diskutohet me qytetarët”, deklaroi Vlahutin.

Megjithatë ajo e kishte një këshillë për klasën politike e sidomosqeverinë.

“ Këshilla ime do të ishte: Dëgjoni qytetarët tuaj, flisni me qytetarët tuaj për të gjetur zgjidhje në përfitim të këtyre qytetarëve. Është e rëndësishme të dëgjohen qytetarët. Kur ka një vlerë emocionale duhen dëgjuar qytetarët”.

Artistët kanë paralajmëruar ngujim, opozita ka deklaruar se do vërë trupat e saj në mbrojtjet të teatrit.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.