Aktualitet Politike

Takimi në Sofie: Rama diskutim me homologun kinez

Kryeministri Edi Rama ka udhëtuar për një vizitë zyrtare sot drejt Kinës, ku është takuar me homologun e tij Li Keqiang.

Në një postim në ‘Facebook’ shihet Rama bashkë me kryeministrin kinez, teksa marrin pjesë në takimin bilateral në kuadrin e Nismës 16+1.

Në këtë takim u diskutua për programin e bashkëpunimit dhe projektet sektorin e bujqësisë, turizmit dhe infrastrukturës ujore.

Me kryeministrin Li Keqiang në takimin bilateral në kuadrin e Nismës 16+1, ku diskutuam për programin e bashkëpunimit dhe projektet konkrete në bujqësi, turizëm, infrastrukturë ujore e portuale dhe kulturë”, – shkruan Rama në faqen e tij të ‘FB’.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fedirama.al%2Fvideos%2F10155937509916523%2F&show_text=0&width=560

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.