Aktualitet Showbizz

Sa fitojnë kengëtarët shqiptarë? Ja edhe lista

Ka dalë edhe lista e këngetarëve shqiptar e renditur sipas cmimit të angazhimit të tyre.Cmimi është për një natë fundjave ose një natë feste.

Listë qe vjen nga menaxherët e e tyre dhe të lokaleve ku këndojnë. Nga muzika moderne e deri tek ajo tallava, ja cilët janë emrat më të paguar.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.