Aktualitet

Ja kush është mashtruesi serial i 1 mln €, gënjeu edhe njerkun 2 vite më parë, por i shpëtoi drejtësisë

Zbulohet fytyra e 41 vjeçarit Klodian Ciruna i prangosur një ditë më parë për mashtrim me pasoja të rënda, pasi në më pak se një vit arriti ti marrë tre shtetasve 1 milion euro. Me premtimin se kishte lidhje me politikan e zyrtarë të lartë ai arriti të marrë 1 milion euro nga tre ndërtues duke i thënë se do i nxirrte leje ndërtimit.

Në arkivat e policisë Ciruna rezulton i kallëzuar edhe më parë për mashtrim ku edhe të afërmve të tij me lidhje familjare, mes tyre njerkut u ka marrë shuma të konsiderueshme. Por paçka kallëzimeve ai ka mundur t’ia hedh drejtësisë dhe të krijojë biznese fiktive si ‘Adria Call’ e cila prej dy vitesh nuk ka asnjë aktivitet të deklaruar. Për të prokuroria ka kërkuar arrest me burg ndërsa të shtunën ai pritet të dal para togave të zeza.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.