Showbizz

Susan Sarandon thyen rregullin e mbretërisë

Duket se aktorja Susan Sarandon nuk do ta humbiste rastin për t’u takuar me Mbretëreshen Elizabeth II.

Aktorja 71 vjeçare ishte pjesëmarrëse në ndeshjen polo Royal Windsor në Guards Polo Club në Egham, Angli, dhe në një moment ajo shkoi tek Mbretëresha për ta takuar atë. Ndonëse protokolli mbretëror thekson se të pranishmit duhet të presin që të prezantohen para Mbretëreshës pastaj ta takojnë atë, kjo nuk e ndali Susan.Mbretëresha, e cila ishte e ulur, nuk pati fare problema këtë gjë dhe është parë e buzëqeshur duke biseduar me Susan.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.