Aktualitet

Rruga e Kombit/ Nga 17 shtatori me pagesë, kabinat ku do bëhet pagesa bëhen prej hekuri

Punimet për ringritjen e terminalit të pagesave në Rrugën e Kombit nga kompania koncesionare po vijojnë me ritme të shpejta dhe në koordinim edhe me qeverinë e cila sot prezantoi edhe skemën e tarifën për kalimin në Rrugën e Kombit.

Siç duket edhe nga pamjet , kompania deri më tani ka vendosur tre sportele metalike. Ditët e fundit, kompania që do të menaxhojë rrugën po vijon punimet për rivendosjen e këtyre vendpagesave, si dhe rindërtimin e terminalit.

Sipas të dhënave të marra nga kompania, kjo e fundit po punon gjatë këtyre ditëve për instalimin e rrjetit elektrik dhe internetit, ndërkohë që tek terminali i ri po vendosen edhe pjesët metalike, konkretisht llamarinat e mbulesës.

Për pak javë do të jenë gati 10 korsitë dhe 9 sportelet, ku do të arkëtohet edhe tarifa e kalimit. Tarifa e rrugës së Kombit nisë së aplikuari me 17 shtator, menjëherë pas përfundimit të sezonit turistik.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.