Aktualitet

Gruaja nga Miloti që vrau burrin tregon në gjykatë: Më keqtrajtonte dhe luante bixhoz

Violeta Danaj u shfaq sot në gjykatën e Kurbinit për vlerësimin e masës së sigurisë tre ditë pasi vrau bashkëshortin e saj Kujtimin në tregun e Milotit.

E penduar tregon motivin: Me keqtrajtonte dhe luante bixhoz.

Në seancë nuk ka qenë i pranishëm asnjë familjar ndërsa dosja e saj do i kalojë Prokurorisë së Krimeve të Rënda e cila heton krimet në familje.

Categories: Aktualitet

Tagged as: , , , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.