Bota

Gruaja guximtare thërret ‘Vdekje Khameneit’ në Iran

Lady-Chants-Death-to-Khamenei

Iran – Një grua guximtare në qytetin iranian Karaj, në perëndim të kryeqytetit Teheran, filloi të thërriste me të madhe slogane kundër liderit suprem të regjimit dhe bërtiste vazhdimisht “Vdekje Khamenei-it.”

Thirrjet e saj kundërshtuese në Sheshin Mehran tërhoqën menjëherë vëmendjen e njerëzve.

Imazhet e aktit të saj të kundërshtimit të hapur ndaj regjimit të mullahëve dolën shpejt në internet. Ajo mund të shihet teksa thërret e rrethuar nga njerëz.

Në një video klip tjetër, gruaja trime shihet teksa proteston kundër ekzekutimit të të burgosurve politikë, në veçanti kundër ekzekutimit të planifikuar të Hossein Panahi-it, si dhe vrasjes së të rinjve nga diktatura fetare.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.