Showbizz

Durrës, zbulohen objekte antike të shek dytë dhe tretë pas Krishtit

Disa objekte antike në Durrës që i përkasin shekullit II ose shekullit III pas Krishtit janë zbuluar pranë forumit bizantin nga ekspedita Franko-Shqiptare.

Objektet antika të zbuluara janë enë qeramike, enë qelqi, kapak bronzi dhe 2 medalionë

Objektet antike mendohet se janë zbuluar në një banesë në momentin kur ajo ka qenë duke u rrëzuar.aas_1528981419-7369302

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: