Politike

INCIDENTI/ Haradinaj sillet si badigard në 140-vjetorin e Lidhjes së Prizrenit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj bëri rolin e badigardit në ceremoninë e organizuar për 140 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit, kur largoi nga foltorja një grua që u prezantua si mbesë e Mehmet Pashë Dërrallës dhe nisi të ankohej për trajtimin që iu bëhej në komunizëm dhe më pas.

Gruaja siç duket nuk ishte programuar të fliste, por ishte ngritur me inisiativën e saj për t’i thënë dy fjalë në ceremoni. Ajo nuk ka mundur ta mbyllë fjalimin, pasi vetë Haradinaj është çuar, e ka kapur për duarsh dhe e ka tërhequr për ta larguar, ndërkohë që këtë detyrë, kryeministri i Kosovës mund t’ia kishte lënë ndonjë prej truprojave të tij.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.