Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit para Presidencës, falënderojnë Metën për kthimin e ligjit

Qytetarë, artistë dhe akktivistë të shumtë kanë vazhduar protestën e tyre në mbrojtje të Teatrit Kombëtar edhe sot pasi presidenti Ilir Meta ktheu sërish ligjin që parashikonte shembjen e godinës së teatrit. Protestuesit janë ndalur fillimisht para godinës së Presidencës, në shenjë vlerëimi dhe mirënjohje për vendimin e […]

Dita ndërkombëtare kundër dënimit me vdekje. Ish-përfaqësuesi i OKB në Tiranë: U masakruan 30 mijë anëtarë të MEK!

Me rastin e e ditës ndërkombëtare kundër dënimit me vdekje, sot u mbajt një takim nga “Shoqata e Miqësisë së Shqiptarëve me Rezistencën Iraniane” në Tirana International Hotel. Folësi kryesor i eventit ishte Z. Taher Boumedra, ish përfaqësues i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së për Kampin Ashraf dhe […]